ΒΑΨΙΜΟ ΣΠΙΤΙΟΥ – ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Έχουμε περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρία στο βάψιμο σπιτιού και έχουμε ολοκληρώσει με επιτυχία εκατοντάδες έργα. Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για να σας δώσουμε μια προσφορά. Δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας για 100% εμπεριστατωμένη άποψη. Εγγύηση για το τελικό αποτέλεσμα.

Πιο κάτω μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες για το βάψιμο σπιτιού.

 

Το σπίτι μας είναι ο χώρος που θέλουμε να νιώθουμε ζεστασιά, ξεκούραση, ηρεμία, θαλπωρή κυρίως τα τελευταία χρόνια που ο τρόπος ζωής μας είναι πολύ αγχωτικός. Θέλουμε τα χρώματα που θα είναι στους τοίχους του σπιτιού μας να είναι όσο τον δυνατόν πιο όμορφα και φωτεινά για να μας τονώνουν το ηθικό και να χαιρόμαστε να βρισκόμαστε σπίτι μας. Όμως, το βάψιμο ενός σπιτιού είναι ίσως μία από τις δυσκολότερες δουλειές. Γι’ αυτό και θα πρέπει να εμπιστευόμαστε πάντα έναν ειδικό στους ελαιοχρωματισμούς σπιτιών, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά.

Κάθε πότε πρέπει να βάφω το σπίτι μου;

Το βάψιμο σπιτιού εσωτερικά είναι μια άμεση ανανέωση του χώρου μας και κάτι που αλλάζει τη διάθεση μας άμεσα. Άλλωστε και οι ελαιοχρωματιστές συνιστούν συνήθως μεταξύ τριών και πέντε ετών το φρεσκάρισμα των τοίχων ειδικότερα σε σπίτια καπνιστών ή σε σπίτια με μικρά παιδιά. Όμως, είναι σημαντικό να δούμε τι πρέπει να σκεφτούμε πριν και κατά τη διάρκεια του βαψίματος όσο και να δούμε το κοστολόγιο των εργασιών που θα χρειαστούν και αν εντέλει θα θέλουμε να το κάνουμε και να μπούμε στη διαδικασία. Επίσης, είτε θέλετε να πουλήσετε το σπίτι σας είτε απλά να το ενοικιάσετε είναι καλό να το βάψετε πριν για την αναβάθμιση του.

Βάψιμο σπιτιού: Προετοιμασία χώρου, για να αρχίσουν οι εργασίες.

Σε σπίτι που κατοικείται:

Επίστρωση χαρτονιού στα πατώματα του σπιτιού, ειδικό προστατευτικό νάιλον στα έπιπλα, μόνωση με ειδική  χαρτοταινία σε όλα τα κουφώματα – κάσες – πόρτες  και πρίζες.

Γίνονται ειδικές εργασίες με εξειδικευμένα υλικά όπως: μονωτικό αστάρι, αντιμουχλικά χρώματα για σπίτια με προβλήματα – ζημιές από φθορές – σκασίματα – ρωγμές – ξεφλουδίσματα από υγρασίες κ.λ.π.

Σε καινούρια οικοδομή από σοβά:

Περιλαμβάνεται:

 • στοκάρισμα, σπατουλάρισμα
 • (2 χέρια), τρίψιμο με τριβείο ή με το χέρι, αστάρωμα (με 100% μονωτικό αστάρι)
 • και βάψιμο (2 χέρια)

Δείτε στo παρακάτω videos μία από τις εργασίες μας:

ΤΡΙΨΙΜΟ ΣΠΑΤΟΥΛΑΡΙΣΜΑ

 

Ποιές είναι οι διαφορές ανάμεσα στα ακρυλικά και τα πλαστικά επι τοίχου;

Τα πλαστικά χρώματα εφαρμόζονται κυρίως σε εσωτερικούς τοίχους και ταβάνια. Τα άριστα πλαστικά χρώματα πρέπει να έχουν:

• υψηλή καλυπτικότητα και απόδοση

• πολύ καλό άπλωμα

• να μην λερώνονται εύκολα

• να αντέχουν στο συχνό πλύσιμο

• να έχουν υψηλή λευκότητα και να διατηρούν ζωηρές και αναλλοίωτες τις αποχρώσεις τους για μεγάλο χρονικό διάστημα

• να έχουν σταθερή ποιότητα

Τα Ακρυλικά χρώματα εφαρμόζονται κυρίως σε εξωτερικές επιφάνειες από σοβά ή μπετόν. Τα άριστα Ακρυλικά χρώματα εξωτερικής προστασίας πρέπει να χαρακτηρίζονται από:

• υψηλή καλυπτικότητα και απόδοση

• υψηλές αντοχές στις έντονες καιρικές συνθήκες και στους ατμοσφαιρικούς ρύπους

• ζωηρές και αναλλοίωτες αποχρώσεις υψηλές μηχανικές αντοχές, δηλαδή σκληρότητα και ελαστικότητα

• να είναι πιστοποιημένα ψυχρά χρώματα.

 
 
 

Βάψιμο σπιτιού – τιμές

Οι τιμές διαμορφώνονται με βάση τα τετραγωνικά μέτρα των τοίχων και των ταβανιών και όχι με την επιφάνεια του σπιτιού που διαφέρει προφανώς. Πολλές φορές για λόγους ευκολίας οι ελαιοχρωματιστές αναφέρονται στα τετραγωνικά μέτρα του σπιτιού. Ωστόσο, η επιφάνεια που θα χρειαστεί να καλυφθεί με χρώμα είναι περίπου 3,5 φορές μεγαλύτερη από τα τετραγωνικά μέτρα του χώρου.

Οι τιμές μας για τη βάψιμο σπιτιού παραμένουν από τις χαμηλότερες της αγοράς. Πιο συγκεκριμένα για βάψιμο σπιτιού το κόστος ξεκινάει από 1.3 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο (του τοίχου) !

Αν χρειάζεστε βάψιμο σπιτιού, γραφείου, ή επαγγελματικού χώρου, κλείστε άμεσα δωρεάν ραντεβού στο χώρο σας με ένα τηλεφώνημα στο 698 036 6373   (Γιώργος – εργολάβος) για να εκτιμήσουμε τις εργασίες που θα χρειασθούν.

Δείτε εργασίες από τρίψιμο από ταβάνι

Ενδεικτικές τιμές:

Φρεσκάρισμα διαμερίσματος από 1,3/τ.μ. του τοίχου.

 • Βάψιμο πόρτας με το  κούφωμα 25 ευρώ,
 • Βάψιμο  ντουλάπας 4 φύλλων 50 ευρώ,
 • Βάψιμο μπαλκονόπορτας 20 ευρώ το κομμάτι,

Βάψιμο σε κάγκελα 7 ευρώ το τρέχον μέτρο

Πιο συγκεκριμένα

Όσον αφορά το βάψιμο σπιτιού, να πούμε επίσης πως άλλες τιμές έχουν οι εσωτερικοί ελαιοχρωματισμοί και άλλες οι εξωτερικοί.
 

Εσωτερικό βάψιμο σπιτιού

Το εσωτερικό βάψιμο μπορεί να αφορά ένα απλό φρεσκάρισμα στους τοίχους (πέρασμα ενός χεριού χρώματος) ή ένα πλήρες και ολοκληρωμένο βάψιμο με 2-3 χέρια με τριψίματα και σπατουλαρίσματα. Σε κάθε περίπτωση το κόστος μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τα μέτρα της επιφάνειας που θα βαφεί, καθώς επίσης, σε τι κατάσταση είναι η επιφάνεια που θα βαφτεί,(εάν υπάρχουν πολλά μερεμέτια, ή εάν υπάρχει σκούρα απόχρωση,  κλπ). Όταν πρόκειται για μεγάλα κτήρια σίγουρα υπάρχουν και καλύτερες τιμές.

Εξωτερικό βάψιμο σπιτιού

Όσο για το εξωτερικό βάψιμο σπιτιού είναι με ένα κόστος περίπου στα 2 -3 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο, όμως, το κόστος αυτό σχεδόν διπλασιάζεται για τα μέτρα όπου θα χρειαστεί σκαλωσιά, εφόσον είναι απαραίτητη.

Δείτε στo παρακάτω videos μία από τις εργασίες μας:

ΜΕΡΕΜΕΤΙΑ ΒΑΨΙΜΟ (εξωτερικού χώρου)

 

Εδώ να τονίσουμε πως αυτές οι τιμές ανά τετραγωνικό μέτρο αφορούν μέτρα επιφάνειας τοίχων που θα βαφτούν και όχι τα μέτρα του σπιτιού. Δηλαδή όταν μιλάμε για κόστος βαψίματος 50m² δεν αναφερόμαστε σε σπίτι 50 τετραγωνικών αλλά σε συνολική επιφάνεια τοίχων (ταβάνια, πλαϊνοί τοίχοι κλπ) συνολικού εμβαδού 50m². Όλες οι παραπάνω τιμές προϋποθέτουν πως τα βαψίματα θα γίνουν σε άδεια σπίτια, καθώς αν υπάρχουν και έπιπλα μέσα ενδεχομένως να υπάρξει μια μικρή επιβάρυνση.

Να επισημάνουμε επίσης πως στις ανωτέρω τιμές δεν συμπεριλαμβάνονται τα υλικά (χρώματα – μονωτικά – στόκοι, κλπ).

Δείτε πιο κάτω στη φωτογραφία: τελειωμένο εξωτερικό βάψιμο σπιτιού

τελειωμένο εξωτερικό βάψιμο σπιτιού

 

Βάψιμο σπιτιού ή διαμερίσματος από ανακαίνιση:

Συνεννοηθείτε μαζί  μας για τιμή.

Διαβάστε περισσότερα για τις τιμές βαψίματος σπιτιού

Βάψιμο σπιτιού – υπηρεσίες

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους έργο. Είτε για οποιονδήποτε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο. Κανένα έργο δεν είναι πολύ μικρό ή πολύ μεγάλο για εμάς. Αντιμετωπίζουμε το κάθε έργο ως μοναδικό, και προχωρούμε στην υλοποίηση πάντα με μεγάλη προσοχή, μεράκι και επαγγελματισμό. Επίσης αναλαμβάνουμε βάψιμο με τεχνοτροπίες!

Γιατί να μας προτιμήσετε

 • Γιατί έχουμε πάνω από 30 χρόνια εμπειρία στο χώρο.
 • Γιατί έχουμε ολοκληρώσει εκατοντάδες έργα με απόλυτη επιτυχία.
 • Γιατί έχουμε μόνο ικανοποιημένους πελάτες.
 • Γιατί διαθέτουμε τους καλύτερους μάστορες και τα καλύτερα εργαλεία για τη δουλειά.
 • Γιατί οι τιμές μας είναι από τις χαμηλότερες της αγοράς.
 • Γιατί η ποιότητα της εργασίας μας είναι μοναδική.
 • Γιατί σας καλύπτουμε με τη προσωπική μας εγγύηση για μεγάλη αντοχή και τέλεια αποτελέσματα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια προσφορά.