ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ για Βάψιμο σπιτιού, γραφείου, ή επαγγελματικού χώρου.

Κλείστε ένα άμεσο δωρεάν ραντεβού στο χώρο σας,
(στο: 698 0366373 – Γιώργος – εργολάβος),
για να εκτιμήσουμε τις εργασίες που θα χρειασθούν.

Ενδεικτικές τιμές:

Φρεσκάρισμα διαμερίσματος από 1,3/τ.μ. του τοίχου.

• Βάψιμο πόρτας με το κούφωμα 25 ευρώ,
• Βάψιμο ντουλάπας 4 φύλλων 50 ευρώ,
• Βάψιμο μπαλκονόπορτας 20 ευρώ το κομμάτι,
• Βάψιμο σε κάγκελα 7 ευρώ το τρέχον μέτρο.

Προετοιμασία χώρου, για να αρχίσουν οι εργασίες:

Σε σπίτι που κατοικείται:

Επίστρωση χαρτονιού στα πατώματα του σπιτιού, ειδικό προστατευτικό νάιλον στα έπιπλα, μόνωση με ειδική χαρτοταινία σε όλα τα κουφώματα – κάσες – πόρτες και πρίζες.
Γίνονται ειδικές εργασίες με εξειδικευμένα υλικά όπως: μονωτικό αστάρι, αντιμουχλικά χρώματα για σπίτια με προβλήματα – ζημιές από φθορές – σκασίματα – ρωγμές – ξεφλουδίσματα από υγρασίες κ.λ.π.

Σε καινούρια οικοδομή από σοβά:

– Περιλαμβάνεται: στοκάρισμα, σπατουλάρισμα
– (2 χέρια), τρίψιμο με τριβείο ή με το χέρι, αστάρωμα (με 100% μονωτικό αστάρι),
– και βάψιμο (2 χέρια).

Βάψιμο σπιτιού ή διαμερίσματος από ανακαίνιση:

Συνεννοηθείτε μαζί μας για τιμή.


 

Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε εργασία από σπατουλάρισμα ταβανιού.

 

βάψιμο σπιτιού ο Γιώργος


Τηρούνται πάντα όλοι οι κανόνες ασφαλείας, (και covid, μάσκες, αποστάσεις, κλπ), τόσο για τους πελάτες όσο και για τους εργαζόμενους μας.

Όσον αφορά το βάψιμο σπιτιού, να πούμε πως άλλες τιμές έχουν οι εσωτερικοί ελαιοχρωματισμοί και άλλες οι εξωτερικοί.

Το εσωτερικό βάψιμο μπορεί να αφορά ένα απλό φρεσκάρισμα στους τοίχους (πέρασμα ενός χεριού χρώματος) ή ένα πλήρες και ολοκληρωμένο βάψιμο με 2-3 χέρια με τριψίματα και σπατουλαρίσματα. Σε κάθε περίπτωση το κόστος μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τα μέτρα της επιφάνειας που θα βαφεί, καθώς επίσης, σε τι κατάσταση είναι η επιφάνεια που θα βαφτεί,(εάν υπάρχουν πολλά μερεμέτια, ή εάν υπάρχει σκούρα απόχρωση, υγρασίες, κλπ). Όταν πρόκειται για μεγάλα κτήρια, με πολλά τ.μ. σίγουρα υπάρχουν και καλύτερες τιμές.

Όσο για το εξωτερικό βάψιμο σπιτιού είναι κατά βάση πιο οικονομικό (με δεδομένο ότι δεν χρειάζεται σπατουλάρισμα), με ένα κόστος περίπου στα 2 -3 €/m², όμως, το κόστος αυτό σχεδόν διπλασιάζεται για τα μέτρα όπου θα χρειαστεί σκαλωσιά, εφόσον είναι απαραίτητη.

Εδώ να τονίσουμε πως αυτές οι τιμές ανά τετραγωνικό μέτρο αφορούν μέτρα επιφάνειας τοίχων που θα βαφτούν και όχι τα μέτρα του σπιτιού. Δηλαδή όταν μιλάμε για κόστος βαψίματος 50m² δεν αναφερόμαστε σε σπίτι 50 τετραγωνικών αλλά σε συνολική επιφάνεια τοίχων (ταβάνια, πλαϊνοί τοίχοι κλπ) συνολικού εμβαδού 50m². Όλες οι παραπάνω τιμές προϋποθέτουν πως τα βαψίματα θα γίνουν σε άδεια σπίτια, καθώς αν υπάρχουν και έπιπλα μέσα ενδεχομένως να υπάρξει μια μικρή επιβάρυνση.

Στις ανωτέρω τιμές για βάψιμο σπιτιού δεν συμπεριλαμβάνονται τα υλικά, (χρώματα – μονωτικά – στόκοι, κλπ).

Δείτε τιμές επίσης για τα παρακάτω:

  • Tοποθετούνται και γυψοσανίδες για αναδιαμόρφωση χώρων, χωρίσματα, ψευδοροφές, κλπ. (τιμή κατόπιν συμφωνίας).
  • ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ (για εργασίες, χωρίς υλικά)
  • Φρεσκάρισμα διαμερίσματος (εσωτερικά, χωρίς μερεμέτια ή αλλαγή χρώματος), έως 25 τ.μ. από 100 ευρώ, άνω των 25τ.μ, από 350 ευρώ.
  • Εξωτερικό βάψιμο σπιτιού (χωρίς μερεμέτια, υγρασίες ή αλλαγή χρώματος), έως 25 τ.μ, από 120 ευρώ, άνω των 25 τ.μ, από 400 ευρώ.
  • Τεχνοτροπία από 140 ευρώ.

Σημείωση: στα υλικά περιλαμβάνονται: χαρτί δαπέδου, νάιλον επικάλυψης, χαρτοταινίες φαρδιές-λεπτές, γυαλόχαρτα – σμυριδόπανα, ακρυλικές σιλικόνες, σφραγιστικές μαστίχες, ρολά, πινέλα, αστάρια, στόκοι σπατουλαρίσματος, κονιάματα, και χρώματα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περιααότερες πληροφορίες!